posticon Kasseien

De charme van kasseien!

Kasseien zijn niet zo goedkoop maar heeft een tal van voordelen.

Zij bieden een hoge levensduur, worden alsmaar mooier met de tijd, zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

De prijzen zijn afhankelijk van wat u wenst.  Zo kan u kiezen voor nieuwe of gerecupereerde kasseien.  Verder heeft u ook de keuze uit gebogen oppervlak of vlakke kasseien of oppervlak met kloven.  In deze diverse soorten hebt u ondermeer de keuze uit boerenkasseien, platinnes, Kadla en Grès, Zweedse graniet of de Tiense kassei.

posticon Kleiklinkers

Al u al eens in Nederland bent geweest, hebt u al zeker kleiklinkers gezien op de wegen.

Deze zijn gebakken klinkers.  Het productieproces zorgt ervoor dat de kleiklinkers dezelfde hardheid hebben al natuursteen.  Daardoor ook het verhoogde prijskaartje ten opzichte van betonnen klinkers.

Kleiklinkers ogen heel mooi, vooral bij een landelijke stijl.  Maar moderne woningen opteren ook meer en meer voor deze maar dan in de donkere tinten.

posticon Betonklinkers

Vroeger waren de betonklinkers sober en saai, maar op heden is hier een enorme groei van keuze en prijs gekomen.  De prijzen liggen nog altijd een stuk lager dan vb. kasseien of kleiklinkers.

De collectie maakt ook een keuze tot strakke uitvoering of getrommelde klassiekere klinkers.  Tevens is er ook een waaier van kleur en formaten.

Deze betonklinkers in kleur worden gemaakt door toevoeging van kleurstoffen in het beton tijdens de productie van deze.  Vroeger liep u het risico dat de kleuren na verloop van tijd zouden vervagen, maar door je jaren heen is dit probleem aangepakt en verbetert door de producenten.

posticon Natuursteen

Natuursteen is een product rechtstreeks uit de natuur.

Een robuust materiaal dat een onmiskenbare waarde biedt aan uw terras!

Deze collectie biedt ook weer een hele waaier aan van kleuren, formaten en ook prijzen.

Eerder een klassieke steen van 15x15 of een grote tegels van 60x60, alles kan besproken worden wat het beste zou stralen bij uw woning.

De natuursteen wordt geplaatst in een mortelbed met bewapening van netten.  Als afwerk wordt deze ingevoegd met een cementgebonden materie.

 

Keuze uit natuursteen: Chinese natuursteen, Belgische blauwe hardsteen, basalt, kalksteen, leisteen, graniet en zandsteen.